Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
false

Blog

TRUE

blog

HIDE_BLOG

Header

{fbt_classic_header}

Güncel

latest

İltihap Kurutan Ödem Atan Organik İçecek

Vücudumuz doğal fonksiyonlarını yerine getirdiğinde beyaz kan hücrelerimiz kanda zaten var olan kimyasallar vücudu iltihaplara karşı korurla...

Vücudumuz doğal fonksiyonlarını yerine getirdiğinde beyaz kan hücrelerimiz kanda zaten var olan kimyasallar vücudu iltihaplara karşı korurlar.Ancak bazen kan hücreleri fonksiyonlarını yitirirler ve vücuttaki görevlerini tam olarak yerine getiremezler ise oluşan iltihaplanmaya sebep faktörler ile savaşamazlar.Bu nedenle vücudumuzda ki iç veya dış doku bölgelerinde hasarlar oluşabilir.

Oluşan bu hasarları tekrar onarabilmek vücudumuzda oluşan iltihaplanmayı yok edebilmek için doktordan alacağımız reçeteler ile yada reçetesiz birçok ilaca ulaşmamız mümkün.Fakat iltihaplanma çok ciddi bir sağlık sorunu bu nedenle doktora başvurmadan hiçbir ilaç uygulamamalıyız.Çünkü oluşan iltihaplanma dokulara verdiği zararı ancak doktorlar tarafından bilinebilir.

Vücudumuzda oluşan iltihaplanmalarda başlangıç aşamalarında evimizde hazırlayacağımız doğal iltihap kurutucular ile oluşan iltihabı kontrol altına almamız mümkündür. Vücudumuza hiç bir yan etkisi bulunmayacak ve günlük yaşamımızda da tükettiğimiz bir çok bitki ile hazırlayacağımız içecekler ile oluşan iltihabın kurumasına yardımcı olabilir ve doğal yollardan iltihaplanmanın giderilmesini sağlayabiliriz.
Ben de sizler için evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz ve içimi de çok güzel olan doğal bir içecek hazırladım.Kendimde bu içecekten çok faydalanıyorum.Çocuklarım ve kendim için hazırlayıp tüketiyoruz.Gönül rahatlığı ile sizlerde kullandığım malzemeler alerjiniz yoksa sizlerde tüketebilirsiniz.

İltihap kurutan ve Ödem atan içecek malzemeleri

  • 1 su bardağı kaynamış su
  • 1 kaşık bal
  • 5-6 dal maydanoz
  • 1 dilim limon
  • Yapılış aşamaları ise videomuz da sizler için hazırlandı lütfen kısa videomuzu izleyerek yapılışı kolayca öğrenebilirsiniz

Hiç yorum yok

ADSENSE